Whiteboard weekplanner sticker A4 formaat

2.95

weekplanner whiteboard week planning bijhouden marker ideeen inspiratie handig makkelijk weekplanner whiteboard easy ideeen plannen planning makkelijk sticker zelfklevend alle ondergronden whiteboard weekplanner plannen ideeen inspiratie
Totaal 2,95
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Met de Whiteboard weekplanner sticker wordt het bijhouden van je weekplanning wel heel gemakkelijk. Deze handige sticker kan op alle vlakke ondergronden worden aangebracht, zodat je hem altijd op de meest handige plek kunt plaatsen. Zo heb je je weekplanning altijd binnen handbereik en kun je snel en gemakkelijk bijhouden wat er allemaal op de planning staat.

Een groot voordeel van deze Whiteboard weekplanner sticker is dat je hem kunt beschrijven met een whiteboard marker of een benzinestift. Dit maakt het heel gemakkelijk om wijzigingen aan te brengen of nieuwe afspraken toe te voegen. Bovendien kun je de sticker steeds opnieuw gebruiken, omdat je de inhoud gewoon kunt uitwissen. Met deze handige sticker heb je altijd overzicht van wat er allemaal op de planning staat en kun je snel en efficiënt plannen. Of je nu een drukke werkweek hebt of een volle agenda met privé-afspraken, met de Whiteboard weekplanner sticker houd je altijd het overzicht.

Deze sticker heeft nog een groot voordeel: hij is zeer gemakkelijk aan te brengen op alle vlakke ondergronden. Het maakt niet uit of je hem op de muur plakt, op de deur of op je bureau. Door de zelfklevende achterzijde hecht de sticker zich goed aan de ondergrond, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij loslaat. De Whiteboard weekplanner sticker is dus een duurzaam product dat lang meegaat.

En last but not least: de Whiteboard weekplanner sticker ziet er ook nog eens mooi uit. Met zijn moderne uitstraling past hij in elke ruimte en bij elk interieur. Of je hem nu in je thuiskantoor plakt of op je slaapkamerdeur, hij zal altijd mooi en functioneel zijn. Kortom, de Whiteboard weekplanner sticker is een handig en praktisch product dat ervoor zorgt dat je altijd overzicht hebt van je weekplanning.

Lees meer

Plus- en minpunten

Easy apply
Eenvoudig beschrijven & wissen
Geschikt voor vlakke ondergronden
Maakt het plannen gemakkelijk en overzichtelijk
Geen whiteboard marker meegeleverd

Er zijn nog geen beoordelingen.