Sluitstickers “UITNODIGING” 24 stuks per set

2.95

Totaal 2,95
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Wil jij graag een uitnodiging versturen die opvalt tussen al die saaie enveloppen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: onze sluitsticker met de tekst “Uitnodiging” en een leuke illustratie erbij! Met deze sluitsticker maak je direct duidelijk dat er iets feestelijks in de envelop zit. Zo weten jouw gasten meteen dat ze iets leuks kunnen verwachten. En zeg nou zelf, wie wil er nou geen feestje bijwonen?

Onze sluitstickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een sterke kleefkracht. Je kunt ze dus zonder zorgen op iedere envelop plakken, zonder dat ze er zomaar afvallen. Bovendien zijn de stickers makkelijk te verwijderen, mocht je toch een foutje hebben gemaakt. De tekst “Uitnodiging” staat in een speels lettertype en wordt vergezeld door een vrolijke illustratie. Zo zorg je voor een extra feestelijke touch aan je uitnodigingen. Of je nu een verjaardagsfeestje, een babyshower of een bruiloft organiseert, met deze sluitsticker maak je meteen een goede eerste indruk.

En het mooie is, je bestelt de sluitstickers gewoon online. Kies het aantal dat je nodig hebt en reken veilig af. Wij zorgen ervoor dat de stickers zo snel mogelijk bij jou thuis worden bezorgd, zodat jij direct aan de slag kunt met het versturen van jouw uitnodigingen. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu onze sluitsticker met de tekst “Uitnodiging” en maak van jouw uitnodigingen een feestje om te ontvangen!

Lees meer

Plus- en minpunten

UV- en Waterproof
Eenvoudig verwerken
Geschikt voor vlakke ondergronden
Yvonne van der Werf

Simpel en toch mooi

Stella Westerbrink-Seydel

Plakt goed. TOP