Sticker “Ik zwaai gedag omdat ik naar de basisschool mag” 24 stuks

2.95

ik zwaai gedag omdat ik naar de basisschool mag producft foto afmetingen productfoto enveloppen
Totaal 2,95
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Geef het afscheid nemen van je kleintje op de laatste dag van de peuterspeelzaal of kinderdagverblijf een speciale touch met deze prachtige afscheid stickers! Elke sticker is bedrukt met de tekst “ik zwaai gedag omdat ik naar de basisschool mag” en is voorzien van een vrolijk zwaaiend handje.

 

Deze stickers zijn perfect om op traktaties en afscheidscadeautjes te plakken. Zo weten de ontvangers meteen dat de traktatie of het cadeautje afkomstig is van een trotse basisschoolleerling. Bovendien zijn de stickers gemakkelijk te gebruiken: gewoon loshalen en op de traktatie of het cadeautje plakken. Onze afscheidstickers zijn speciaal ontworpen voor kinderen die naar de basisschool gaan. Ze zijn vrolijk, duurzaam en veilig voor gebruik op alle soorten oppervlakken. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verwijderen zonder resten achter te laten.

 

Geef je kleintje een speciale en persoonlijke manier om afscheid te nemen van de peuterspeelzaal of kinderdagverblijf en vier deze mijlpaal met deze schattige afscheid stickers. En maak het uitdelen van traktaties en cadeautjes net wat specialer met deze unieke en vrolijke toevoeging! Dus als je op zoek bent naar een leuke manier om het afscheid nemen van je kleintje op de laatste dag van de peuterspeelzaal of kinderdagverblijf speciaal te maken, dan zijn deze afscheid stickers de perfecte keuze!

Lees meer

Plus- en minpunten

Water en UV-proof
Vrolijke afscheidstickers
100% plakgarantie
M. de Wit

Mooie plakkers, snelle verzending.

Liana Giancola

Precies wat ee ervan verwachte, gied kwaliteit en niet duur

Marcelina Meenhuis

Plakt super!

Mariska Prinsen

Heel erg leuk

Christel

Mooie duidelijke sticker