Pianostickers 37, 49, 54, 61 & 88 toetsen

4.95

pianostickers – keyboard toetsenbord leren spelen piano stickers les wit transparant goedkoop pianostickers afmetingen en zwarte witte toetsen pianostickers zwarte witte toetsen 37 49 54 61 88 toetsen
Totaal 4,95
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Pianostickers geschikt voor: 37, 49, 54, 61 & 88 toetsen

Je wilt piano leren spelen? Maar misschien heb je moeite om alle noten te onthouden. Dan zijn deze pianostickers misschien wel iets voor jou! Pianostickers zijn kleine stickers die je op de toetsen van je piano plakt. Op elke sticker staat de naam van de noot die bij die toets hoort. Zo kun je gemakkelijk zien welke toets je moet indrukken om de juiste noot te spelen.

 

Sommige mensen denken misschien dat het gebruik van pianostickers een teken van zwakte is en dat je geen echte pianospeler bent als je ze gebruikt. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in het spelen van muziek en dat je vooruitgang boekt. Of je nu pianostickers gebruikt of niet, dat maakt niet uit.

Maar als je besluit om pianostickers te gebruiken, zijn er wel een paar dingen waar je op moet letten. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de stickers goed passen, onze stickers passen op iedere piano en keyboard. Ook is het belangrijk om te onthouden dat pianostickers je niet alles leren wat je moet weten om piano te spelen. Het is nog steeds belangrijk om te leren hoe je noten moet lezen en hoe je je vingers moet plaatsen. Dus, als je moeite hebt met het onthouden van noten en je wilt graag sneller vooruitgang boeken, overweeg dan eens om pianostickers te gebruiken. Het is een handige tool die je kan helpen om gemakkelijker en sneller te leren spelen.

Lees meer

Plus- en minpunten

Water en UV-proof
Slijtvast
Witte en zwarte toetsen
Z Huisjes

prima product