Sticker “I have SELECTIVE hearing SORRY you’re not selected”

2.95

Totaal 2,95
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Laat jouw gevoel voor humor en zelfexpressie zien met onze kleine sticker met de tekst “I have selective hearing, sorry you’re not selected”. Deze grappige en speelse sticker is perfect om anderen te laten glimlachen en een vleugje luchtigheid toe te voegen aan jouw dagelijkse leven.

Het formaat van de sticker is: 8cm breed bij 5cm hoog

Gemaakt van hoogwaardig vinyl, is deze kleine sticker duurzaam en waterbestendig, zodat je er lang van kunt genieten. Of je hem nu op je laptop, waterfles, notitieboekje of zelfs op je auto plakt, hij blijft stevig op zijn plaats zitten. De sticker is gemakkelijk aan te brengen op een schoon, vlak oppervlak en laat geen resten achter bij het verwijderen.

De tekst “I have selective hearing, sorry you’re not selected” is een humoristische manier om te zeggen dat je soms besluit om bepaalde geluiden of opmerkingen te negeren. Het is een speelse knipoog naar de momenten waarop je er gewoon voor kiest om selectief te luisteren. Het kan anderen laten glimlachen en een luchtige sfeer creëren in sociale situaties. Deze kleine sticker is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familieleden of collega’s met een goed gevoel voor humor. Het is een uniek geschenk dat zeker een glimlach op hun gezicht zal toveren en hen eraan zal herinneren om soms wat luchtiger om te gaan met de alledaagse communicatie.

 

 

Lees meer

Plus- en minpunten

UV- en Waterproof
Eenvoudig verwerken
Geschikt voor vlakke ondergronden

Er zijn nog geen beoordelingen.