Sticker “Friction makes shine”

2.95

Totaal 2,95
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Formaat: 7bij 9cm

Laat je inspireren door de kracht van veerkracht met onze kleine sticker met de tekst “Friction makes shine”. Deze sticker herinnert je eraan dat tegenslagen en uitdagingen vaak de weg banen naar persoonlijke groei en succes. Gemaakt van hoogwaardig vinyl, is deze kleine sticker duurzaam en gemakkelijk aan te brengen op verschillende oppervlakken. Plak hem op je laptop, waterfles, notitieboekje of zelfs je auto om jezelf eraan te herinneren dat tegenslagen uiteindelijk kunnen leiden tot iets moois.

De tekst “Friction makes shine” is een krachtige boodschap die benadrukt dat moeilijkheden en obstakels ons kunnen vormen en onze glans naar voren kunnen brengen. Het herinnert ons eraan om veerkrachtig te zijn en het beste uit elke uitdaging te halen.

Voeg een vleugje inspiratie en motivatie toe aan je omgeving met onze kleine sticker met de tekst “Friction makes shine”. Plak hem waar je maar wilt en laat jezelf herinneren aan de waarde van doorzettingsvermogen en groei. Geef jezelf en anderen een positieve herinnering dat tegenslagen uiteindelijk kunnen leiden tot stralende resultaten.

Lees meer

Plus- en minpunten

UV- en Waterproof
Eenvoudig verwerken
Geschikt voor vlakke ondergronden

Er zijn nog geen beoordelingen.