Dode hoek sticker / Angles morts sticker

Vanaf 2.95

sticker dodehoek angles mort verplicht vrachtwagen aanhanger auto waar plaatsen regels
Totaal 2,95
  • Gratis verzending v.a. €10,-
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je opzoek naar kwalitatieve dode hoek stickers? Deze angles morts sticker heeft de verplichte afmeting van 17cm breed en 25cm hoog. Wij produceren de sticker op een hoogwaardig materiaalsoort en lamineren deze sticker. Door deze laag is de sticker beschermd tegen UV,  water en al het viezigheid wat op het voertuig kan komen.

 

Angles morts sticker verplicht?

is deze dode hoek sticker verplicht in Frankrijk. Dit geldt voor bijna alle voertuigen welke zwaarder zijn dan 3500 kilo. Het is dan ook belangrijk om jou voertuig te wegen als deze volledig beladen is. Campers zijn namelijk ook verplicht om deze sticker aan te brengen. Enkele voertuigen zoals busjes of personenauto’s die een caravan trekken zijn hiervan vrijgesteld omdat zij een beter zicht hebben.

 

Angles morts sticker waar te plaatsen?

Deze stickers moet je plaatsen op plekken waar je voetgangers, fietsers of andere kwetsbare verkeersdeelnemers niet kunt zien vanuit het voertuig. Je bent verplicht om drie angles morts stickers aan te brengen op het voertuig op een hoogte tussen de 90cm en 150cm vanaf de grond. Het aanbrengen van deze dode hoek stickers is eenvoudig. Maak de ondergrond schoon met een vochtige doek en breng vervolgens de stickers aan. De stickers kunnen op alle vlakke ondergronden worden aangebracht.

Lees meer

Plus- en minpunten

Geschikt voor alle vlakke ondergronden
Sticker volgens de wet
UV- en Waterproof
Bas Nouwens

De stikkers maken n degelijke indruk

Fred van Bel

Zie boven. Echt helemaal prima