Red mijn huisdier sticker rood (set van 2 stuks)

4.95

Totaal 4,95
Staffelkorting
Korting wordt automatisch toegepast
1 tot 5 stuks geen korting
5 tot 10 stuks 10% korting
10 tot 15 stuks 12% korting
15 tot 25 stuks 15% korting
25 tot 50 stuks 17% korting
50 tot 100 stuks 30% korting
100 tot 250 stuks 40% korting
vanaf 250 stuks 50% korting
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Een veilig thuis voor onze geliefde huisdieren staat altijd voorop. maak daarom kennis met onze “Red Mijn Huisdier” sticker. Met deze sticker kun je er zeker van zijn dat jouw trouwe metgezel in geval van brand gered zal kunnen worden. Deze set van twee opvallende stickers is een must-have voor elke dierenliefhebber die gemoedsrust hoog in het vaandel heeft staan.

Wanneer het ondenkbare gebeurt en er een brand uitbreekt, is het van cruciaal belang dat hulpdiensten op de hoogte zijn van onze pluizige, harige of misschien zelfs gladde en geschubde vrienden die mogelijk in gevaar verkeren. Deze speciale sticker functioneert als jouw directe lijn naar de brandweer, waarbij je informeert over het aantal huisdieren dat zich in jouw woning bevindt.

Afmetingen

Met de maten van 7cm breed bij 9cm hoog past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

De sticker is slim ontworpen om aan te passen aan jouw unieke situatie. Je kunt gemakkelijk de benodigde informatie invullen met een eenvoudige pen. Plak de sticker op een goed zichtbare plek, zoals een raam in de buurt van de ingang, zodat hulpverleners direct kunnen zien welke dierbare metgezellen aanwezig zijn.

De red mijn huisdier sticker is een kleine, maar belangrijke stap om ervoor te zorgen dat onze harige familieleden altijd de bescherming krijgen die ze verdienen. Met deze set van twee stickers kun je niet alleen jouw eigen huisdieren beschermen, maar ook anderen aanmoedigen om hetzelfde te doen.

Laat jouw huisdieren zich veilig en geliefd voelen, zelfs in noodsituaties. Bestel vandaag nog de “Red Mijn Huisdier” sticker en geef jouw huisdieren de beste kans om uit elke benarde situatie te ontsnappen. Veiligheid begint bij bewustzijn – en met deze sticker ben je een ware huisdierheld in actie.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)

Extra informatie

Productiemateriaal - Printer

Rijet Ritrama 80µm

Er zijn nog geen beoordelingen.