Stage lopen

Stagiaire Software developer niveau 4 BOL

Wil jij werken in een jong en ambitieus team en doe je niets liever dan programmeren en aan websites werken? Dan hebben wij voor jou een leuke stageplek. Wij zijn opzoek naar een stagiaire software developer. Via onze webshops verkopen we stickers die we elke dag produceren en verzenden naar onze klanten. Een goed draaiende website is voor ons dan ook de hoogte prioriteit. Wij willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om (gepersonaliseerde) stickers te bestellen.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Plakkers, een jong en enthousiast team dat wil groeien. Samen willen wij dé specialist worden op het gebied van stickers. Je kunt dan denken aan muurstickers, bootstickers, raamstickers etc.

 

Duurzaamheid, efficiëntie, saamhorigheid en kwaliteit zijn de kernwaarden waar wij voor willen staan. Wij zijn constant bezig met innoveren. Denk hierbij aan productieoptimalisatie, gebruiksvriendelijkheid van de website of ergonomisch werken. Onze werkcultuur is gezellig, open, informeel en iedereen is gelijk. Wij houden van humor en leuke feitjes. Tijdens de gezamenlijke eetpauze kun je dit allemaal op tafel gooien. Daarnaast hebben wij iedere ochtend een Start van de dag sessie waarbij wij de taken en doelen van de dag kunnen bespreken.

 

Wat ga jij doen?

Je werkt in een team van designers, marketeers en natuurlijk een programmeur. Je leert veel nieuwe dingen over WordPress, PHP, CSS(3), Javascript en jQuery), MySQL, HTML(5) en zoekmachineoptimalisatie. Onze websites draaien op het CMS WordPress. Als Software Developer bij Plakkers ga je aan de slag met WordPress maatwerk, zorg je voor een snelle, goed vindbare en gebruiksvriendelijke website.

 

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring in WordPress en web development
  • je kunt goed functioneren in een jong en dynamisch team
  • MBO denk- of werkniveau (diploma niet verplicht)
  • probleemoplossend en zelfstandig
  • je bent communicatief sterk
  • je bent een doorzetter
  • je toont initiatief
  • je kan feedback geven en deze ook ontvangen
  • je bent stressbestendig

 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan gaan wij graag met je in gesprek. Stuur je cv met motivatie op naar info@plakkers.nl dan nemen wij contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

6 februari 2021