Keuken wrappen Friesland

Is jouw keuken toe aan een opfrisbeurt? Vaak is de keuken nog in goede staat maar is de stijl wat verouderd of is de keuken beschadigd. Het laten wrappen van je keuken is dan een snelle en goedkope optie. Een keukenwrap gaat ongeveer 10 jaar mee en kost slechts een fractie van een compleet nieuwe keuken en is snel klaar, lijkt dit jou wat?

 

Keuken wrappen kosten

Zoals we zojuist aangaven kost het wrappen van een keuken slechts een fractie van een nieuwe keuken. Als je ons een foto kunt mailen van jouw keuken en je wensen dan kunnen wij op basis hiervan aangeven wat de kosten zullen zijn. Je kunt de foto mailen naar info[@]plakkers.nl

 

Waarom je keuken laten wrappen?

Je keuken laten wrappen is een slimme keuze om verschillende redenen:

  1. Een frisse look: Het wrappen van je keuken geeft je de mogelijkheid om de uitstraling drastisch te veranderen, zonder de kosten en het gedoe van een volledige keukenrenovatie. Met een breed scala aan kleuren, patronen en texturen kun je een stijl kiezen die past bij je persoonlijkheid en interieur.
  2. Kostenbesparend: Het vervangen van een hele keuken kan behoorlijk duur zijn. Keukenwrappen daarentegen is een veel voordeligere optie. Je bespaart niet alleen op de kosten van nieuwe kasten en apparatuur, maar ook op arbeidskosten en het slopen van de oude keuken. Met een fractie van het budget kun je je keuken een geheel nieuwe uitstraling geven.
  3. Tijdsefficiënt: Een complete keukenrenovatie kan weken in beslag nemen, wat betekent dat je gedurende die tijd geen gebruik kunt maken van je keuken. Met keukenwrappen kun je echter binnen 1 of 2 dagen klaar zijn. Je hebt snel weer een functionele keuken en kunt genieten van de nieuwe look.

 

Zelf doen of uitbesteden?

De keuze tussen zelf je keuken wrappen of het uitbesteden aan professionals hangt af van je vaardigheden, tijd en budget. Hier zijn enkele overwegingen:

  1. Doe-het-zelf: Als je handig bent en graag klust, kun je ervoor kiezen om je keuken zelf te wrappen. Het kan een leuke en lonende ervaring zijn. Er zijn veel online tutorials en handleidingen beschikbaar die je stap voor stap door het proces leiden. Zorg er wel voor dat je hoogwaardige wrapfolie van goede kwaliteit gebruikt en de nodige gereedschappen hebt om een professioneel resultaat te behalen.
  2. Uitbesteden: Als je geen ervaring hebt met doe-het-zelfprojecten, geen tijd hebt of gewoonweg zeker wilt zijn van een perfect resultaat, is het verstandig om je keukenwrapping aan professionals over te laten. Wij zitten gevestigd in Leeuwarden en wrappen keukens in heel Friesland.

23 mei 2023