Breekbaar stickers 21 stuks

3.95

Totaal 3,95
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je op zoek naar een manier om je breekbare spullen veilig te vervoeren? Zoek niet verder dan deze Fragile stickers!

Onze stickers zijn perfect voor het markeren van dozen, pakketten en containers die breekbare items bevatten. Met een heldere rode kleur en een duidelijk leesbare “Fragile” boodschap, weten koeriers, verhuizers en andere transporteurs dat er extra voorzichtigheid geboden is bij het hanteren van deze items.

Onze Fragile stickers zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand UV en regenbestendig is. Hierdoor blijft de boodschap helder en leesbaar, zelfs na langdurig gebruik. En als je zorgen hebt over de kleefkracht van de stickers, dan hoef je je geen zorgen te maken – onze stickers zijn voorzien van een sterke, langdurige lijm die ervoor zorgt dat ze op hun plek blijven zitten, zelfs tijdens ruw transport.

Of je nu verhuist naar een nieuw huis of je kostbare goederen verzendt, onze Fragile stickers zorgen ervoor dat je spullen veilig en beschermd blijven tijdens het transport. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je set van Fragile stickers en geef jezelf de gemoedsrust die je verdient.

Lees meer

Plus- en minpunten

UV- en waterproof
De stickers zijn breekbaar

Er zijn nog geen beoordelingen.