Cijfersticker Nummer 4 Zwart – Brievenbus – Container – Deur

1.95

sticker cijfer getal deur brievenbus kliko container plakkers muurstickerstunter contour hoge kwaliteit nummer 4 0-10 sticker cijfer getal deur brievenbus kliko container plakkers muurstickerstunter contour hoge kwaliteit nummer 4 0-10
Totaal 1,95
Staffelkorting
Korting wordt automatisch toegepast
1 tot 5 stuks geen korting
5 tot 10 stuks 10% korting
10 tot 15 stuks 12% korting
15 tot 25 stuks 15% korting
25 tot 50 stuks 17% korting
50 tot 100 stuks 30% korting
100 tot 250 stuks 40% korting
vanaf 250 stuks 50% korting
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Met onze zwarte cijfersticker nummer 4 geef je jouw brievenbus, container of deur een stijlvolle en persoonlijke touch. Deze sticker is niet alleen praktisch, maar ook van hoge kwaliteit. De diepe zwarte kleur past bij elke achtergrond en voegt een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte.

Onze cijferstickers zijn vervaardigd van duurzaam materiaal dat bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden, waaronder regen, zonneschijn en harde wind. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en blijven langdurig mooi, zonder te vervagen of los te laten.

Of je nu je huisnummer wilt accentueren, je brievenbus wilt personaliseren of je container gemakkelijk herkenbaar wilt maken, deze zwarte cijfersticker nummer 4 is de perfecte keuze. Voeg een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte en maak het voor bezoekers en postbodes gemakkelijk om jouw locatie te vinden.

Afmetingen

Met de maten van 9cm breed bij 11cm hoog past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Bestel vandaag nog en geef je buitenruimte een upgrade met deze hoogwaardige cijfersticker.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)

Extra informatie

Productiemateriaal - Printer

Avery Monomeer MPI3026

Er zijn nog geen beoordelingen.