Cijfersticker Nummer 1 Zwart – Brievenbus – Container – Deur

1.95

Totaal 1,95
Staffelkorting
Korting wordt automatisch toegepast
1 tot 5 stuks geen korting
5 tot 10 stuks 10% korting
10 tot 15 stuks 12% korting
15 tot 25 stuks 15% korting
25 tot 50 stuks 17% korting
50 tot 100 stuks 30% korting
100 tot 250 stuks 40% korting
vanaf 250 stuks 50% korting
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je op zoek naar een eenvoudige, maar stijlvolle manier om je brievenbus, container of deur te markeren? Dan is onze “Cijfersticker Nummer 1 Zwart” precies wat je nodig hebt! Deze hoogwaardige zwarte cijfersticker met het nummer 1 is niet alleen praktisch, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je woning.

Onze sticker is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, zodat je nummer altijd duidelijk zichtbaar blijft, ongeacht de omstandigheden.

Afmetingen

Met de maten van 5cm breed bij 11cm hoog past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Of het nu voor praktische doeleinden is, zoals het identificeren van je huisnummer, of gewoon om je exterieur op te frissen, onze “Cijfersticker Nummer 1 Zwart” is de perfecte keuze. Maak je woning persoonlijk en stijlvol met deze sticker. Bestel de jouwe vandaag nog en geef je huis een unieke en verzorgde uitstraling! Je verdient het beste, en dat begint met de nummer 1.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)

Extra informatie

Productiemateriaal - Printer

Avery Monomeer MPI3026

Er zijn nog geen beoordelingen.