Cijfersticker Nummer 0 Zwart – Brievenbus – Container – Deur

1.95

Totaal 1,95
Staffelkorting
Korting wordt automatisch toegepast
1 tot 5 stuks geen korting
5 tot 10 stuks 10% korting
10 tot 15 stuks 12% korting
15 tot 25 stuks 15% korting
25 tot 50 stuks 17% korting
50 tot 100 stuks 30% korting
100 tot 250 stuks 40% korting
vanaf 250 stuks 50% korting
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je op zoek naar een snelle en stijlvolle manier om je brievenbus, container of deur te markeren? Onze “Cijfersticker Nummer 0 Zwart” is precies wat je nodig hebt! Deze hoogwaardige sticker is ontworpen om duidelijk en opvallend het nummer “0” weer te geven.

Met zijn strakke zwarte ontwerp past deze cijfersticker moeiteloos bij elke achtergrondkleur, waardoor je huis er meteen georganiseerd en professioneel uitziet. De sticker is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en UV-straling, waardoor hij lang meegaat zonder te vervagen of te beschadigen.

Afmetingen

Met de maten van 8cm breed bij 11cm hoog past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Geef je huis die persoonlijke touch en zorg ervoor dat postbodes, bezoekers of afvalinzamelaars jouw locatie moeiteloos kunnen vinden met deze “Cijfersticker Nummer 0 Zwart”. Kies voor gemak en stijl met deze praktische huisnummeroplossing! Je huisnummer was nog nooit zo duidelijk en aantrekkelijk.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)

Extra informatie

Productiemateriaal - Printer

Avery Monomeer MPI3026

Er zijn nog geen beoordelingen.