Sticker detectiesysteem kinderstoel (ISO-7010, E014)

Vanaf 0.49

Sticker-detectiesysteem-kinderstoel-(ISO-7010,-E014)
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Zet de veiligheid van je kleintje centraal met deze Sticker detectiesysteem kinderstoel. Met deze sticker geef je aan dat jouw kind veilig op deze manier in het kinderzitje geplaatst kan worden en hou je altijd een oogje op de veiligheid van je kleintje.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Dus waar wacht je nog op? Bestel de Sticker detectiesysteem kinderstoel vandaag nog en plak hem op jouw kleintje zijn kinderzitje. Met deze sticker is veiligheid altijd nummer 1.

 

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E014
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.